Computerhulp op afstand voor iedereen in Nederland.

Aanvragen in 3 eenvoudige stappen.

computerhulp op afstand aanvragen stap 1Het maakt niet uit waar u woont. Meld uw computerprobleem zo uitgebreid mogelijk op dit formulier. U kunt natuurlijk ook de chatfunctie deze pagina van Computerhulp op afstand gebruiken. Die vind u rechts onder op deze website. U kunt kiezen voor een WhatsApp bericht of een Facebook Messenger bericht.

 

computerhulp op afstand aanvragen stap 2Na het ontvangen van uw computerprobleem gaan wij alvast aan de slag en gaan op zoek naar een oplossing. Daar betaald u niets voor. Vervolgens neemt onze helpdesk snel contact met u op. Met het programma TeamViewer maken wij op afstand verbinding met uw computer. Dat doen wij op afstand. Het maakt dus niet uit waar u woont.

 

computerhulp op afstand aanvragen stap 3Onze computer expert neemt tijdelijk de bediening van uw computer over en lost het computerprobleem op. Terwijl wij uw computerprobleem oplossen kunt u vanuit huis live meekijken op uw beeldscherm. U ziet altijd alles wat wij doen en u houdt de controle over uw computer wanneer wij het computerprobleem verhelpen.

 

 

Heeft u problemen met uw computer?

Voor computerhulp op afstand bent u bij ons aan het juiste adres. Waar u ook woont in Nederland, U hoeft ons alleen maar een email te sturen met daarin de omschrijving van het computerprobleem.

computerhulp op afstandNa het ontvangen van uw aanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij bieden u snel de juiste computerhulp op afstand. Aan de hand van uw gemelde computerprobleem gaan wij direct aan de slag. Daar betaald u niets voor! Dat doen wij in onze eigen tijd. Daarom hebben wij minder tijd nodig om het computerprobleem via computerhulp op afstand  te verhelpen. Via een programma genaamd TeamViewer nemen wij de bediening van uw computer tijdelijk over. U houdt altijd zelf de eindcontrole over uw computer. U kijkt live mee terwijl wij uw computerprobleem verhelpen via computerhulp op afstand. U ziet alles wat wij doen op uw eigen computerscherm. U hoeft de deur dus niet meer uit bij computerproblemen! Teamviewer is een gratis en uitstekend programma om computerproblemen op afstand te verhelpen. Wilt u meer weten over TeamViewer? Klik dan hier.

 

Hoe werkt computerhulp op afstand in Nederland.

Computerhulp op afstand werkt echt heel eenvoudig.

Hoe werkt computerhulp op afstandVia een speciaal programma genaamd TeamViewer nemen wij de bediening van uw computer tijdelijk over. Het maakt niet uit waar u woont. Teamviewer kunt u downloaden van onze website of van de website van TeamViewer. Wanneer u vaker gebruik maakt van TeamViewer adviseren wij u om het programma op uw pc te installeren. Wanneer u het programma start krijgt u 2x een beveiligingscode. Die code geeft u telefonisch door aan onze monteur. Wanneer onze monteur de code op zijn pc invoert ontstaat er verbinding tussen zijn en uw pc. U kunt daarna live meekijken hoe wij het computerprobleem vakkundig verhelpen. Dus geen gesleep meer met uw laptop of desktop. Via computerhulp op afstand kunnen wij de meeste computerproblemen verhelpen. Het enige noodzakelijke voor computerhulp op afstand is dat u een werkende internetverbinding tot uw beschikking heeft. U ziet exact wat wij doen en wij vragen altijd uw toestemming om programma’s te gebruiken. Mocht bovenstaande uitleg niet geheel duidelijk zijn dan is dat geen probleem. Onze computermonteur staat u telefonisch vriendelijk te woord tijdens het installeren van TeamViewer.

Waarom is computerhulp op afstand zo betaalbaar?

Dat heeft u aan uzelf te danken.

goedkope computerhulp op afstandComputerhulp op afstand is goed betaalbaar omdat u uw computerprobleem uitgebreid heeft gemeld via ons contactformulier. Daardoor kunnen wij het computerprobleem vooraf analyseren en de oorzaak achterhalen. Dat scheelt u tijd en daar betaald u niets voor. Wij lossen het computerprobleem op zodat uw computer weer sneller een soepeler werkt dan voorheen. En dat allemaal via internet. Het enige wat u hoeft te doen is thuis meekijken hoe wij dat voor u doen. Het staat u natuurlijk vrij om voor computerhulp aan huis kiezen. Maar vaak is dat niet nodig. Via computerhulp op afstand lossen wij namelijk bijna alle computerproblemen op. Tenzij u geen internetverbinding heeft natuurlijk. Wanneer u geen internetverbinding heeft  kan het pc probleem niet op afstand opgelost worden. Dan is pc-hulp aan huis noodzakelijk. Dit is een vrijblijvend advies en u beslist zelf of u dat wilt.

 

Wanneer lukt computerhulp op afstand niet.

Voor computerhulp op afstand heeft u een werkende internetverbinding nodig.

computerhulp op afstandWanneer u geen internetverbinding heeft adviseren wij computerhulp aan huis. Dat is geen enkel probleem voor ons. U kunt natuurlijk ook uw computer of laptop naar Helpmijncomputerdoetraar in Hoofddorp brengen. Aan u de keuze. Het kan ook zijn dat u computerhulp aan huis gewoon prettiger vindt. Het grote voordeel hiervan is dat u vragen aan onze computermonteur kunt stellen. Misschien heeft u wel vragen over de werking van uw computer of een bepaalt programma. Onze computermonteur kan u dat heel goed en geduldig uitleggen. Met meer dan 10 jaar ervaring mogen we wel stellen dat geen vraag onbeantwoord mag blijven. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat de computermonteur uw vraag niet kan beantwoorden dan komt hij op een later tijdstip terug met alsnog een passend antwoord.

 

 

Tarieven Computerhulp op afstand.

Wij hanteren zeer aantrekkelijke en uiterst betaalbare tarieven.

Tarieven Computerhulp op afstandHet oplossen van computerproblemen is voor ons als een hobby begonnen.  Door de vele aanvragen van computerhulp is het aanbieden van hulp bij computerproblemen nu een freelance job geworden. Wij vinden het een dankbare taak om mensen met computerproblemen te helpen. Want wij snappen heel goed dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Helpmijncomputerdoetraar staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daardoor zijn wij een betrouwbare en veilige partner. Onze hulp  bij computerproblemen is echt niet duur. Wij zijn juist heel betaalbaar. Bekijk onze tarieven computerhulp en vergelijk die maar eens met andere aanbieders van computerhulp. Dan komt u er achter dat Helpmijncomputerdoetraar echt één van de goedkoopste is.

 

 

No Cure No Pay

Lukt het ons niet om uw computerprobleem te verhelpen dan betaald u niets.

Geen onderzoekskosten of voorrijkosten. Helemaal niets! Wat heeft u dus te verliezen? Helemaal niets.

 

Heeft u onze hulp nodig? Neem dan contact met op.

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.